[Logo]
SATURDAY 04/02 2012 10:46
Καλωσήρθατε: δεν είστε συνδεδεμένος

el
 Ευρετήριο Ομάδας Συζήτησης >  Θέματα συζητήσεων σχετικά με την δικτυακή πύλη ΕΡΜΗΣ > Δικτυακή Πύλη ΕΡΜΗΣ > ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ
 Βαθμολογία αυτού του θέματος 
Cerere 
Εμφάνιση συνδέσμου προς την δημοσίευσηΕιδοποιήστε έναν συντονιστή για αυτό το θέμα 
[forum]

Μέλος N°: 530

Aδυνατώ να λάβω πιστοποιητικό γέννησης ή οποιοδηποτε άλλο πιστοποιητικό απο την βάση του Εθνικού δημοτολογιου που διεκπεραιωνεται εξ'οκλοκλήρου ηλεκτρονικά (ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ)  ενω ο δημος μου είναι εντεταγμενος στο Εθνικο Δημοτολόγιο.
Fri 23/10/2009 14:18:37
offΑποστολή προσωπικού μηνύματος προς αυτόν τον χρήστη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Makispe20 
Εμφάνιση συνδέσμου προς την δημοσίευσηΕιδοποιήστε έναν συντονιστή για αυτό το θέμα 
[forum]

Μέλος N°: 371

Έχω κάνει εγγραφή στο kep.gov.gr και μετά στο ermis.gov.gr. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να εκτυπώσω πιστοποιητικό που εκδίδεται ηλεκτρονικά παρόλο που έχω πιστοποιηθεί κανονικά. Το μήνυμα που εμφανίζεται μόλις πατήσω τη λέξη "έγγραφο" (αφού έχω επιλέξει Νομαρχία, Δήμο κ.λ.π.) είναι: Μη δυνατή χορήγηση βεβαίωσης: ελλειπή στοιχεία στη μερίδα.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον/κάποια;

Ευχαριστώ.
--Έγινε Επεξεργασία στις: 18/03/2010 19:36:59 από Makispe20 --
Thu 04/03/2010 22:20:56
H_S_Knoll 
[forum]

Μέλος N°: 516

θα πρεπει να πας στον ΟΤΑ σου για διορθωσεις στην μερίδα, διοτι θα υπαρχουν στοιχεια στην μεριδα σου που είτε λειπουν είτε ειναι λαθος και η βάση δεδομένων του Εθν.Δημοτολογίου δεν μπορεί να παράξει πιστοποιητικά.

Sun 07/03/2010 14:37:55
Makispe20 
[forum]

Μέλος N°: 371

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατοικώ στο εξωτερικό. Θα προσπαθήσω την επόμενη φορά που θα κατέβω Ελλάδα να περάσω από τον Δήμο για διορθώσεις. Απλώς το περίεργο είναι ότι έχω πιστοποιηθεί επιτυχώς αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν (αν υπάρχουν δηλαδή) λάθη στα στοιχεία της μερίδας. Θα το ψάξω και θα σας πω.

Thu 18/03/2010 19:43:59
Constantijn 
[forum]

Μέλος N°: 778

Έχω κάνει εγγραφή στο ermis.gov.gr. Δεν μπορώ να πάρω κανένα
πιστοποιητικό που εκδίδεται ηλεκτρονικά γιατί κατοικώ στο εξωτερικό και
το προξενειο (Rotterdam) δεν συνεργαζεται με το  ermis.gov.gr ωστε να πιστοποιηθεί η ταυτοτητα μου,
αλλά ούτε με βοηθαει να το αιτηθω μεσω του προξενειου.
Δεν βρίσκω νοημα υπαρξεις της ιστοσελιδας ...!
Sun 11/04/2010 11:27:24
H_S_Knoll 
[forum]

Μέλος N°: 516

μαλλον για να πιστοποιηθεί η ταυτοτητα σο,υ η μόνη λύση είναι η φυσική σου παρουσια σε καποιο κεπ στην Ελλάδα.
Δες μηπως μπορεί να σε εξυπηρετησει το ΚΕΠ Αποδήμων, αν και αμφιβάλω.

Sun 11/04/2010 14:14:26
Spiridula 
[forum]

Μέλος N°: 807

....  για ποιο λογο  ο Δημος Καλαμαριας δεν ειναι ενεργος στο drop down menu οταν παω να ζητησω πιστοποιητικο Δημου  ?
Tue 04/05/2010 01:29:37
 Ευρετήριο Ομάδας Συζήτησης >  Θέματα συζητήσεων σχετικά με την δικτυακή πύλη ΕΡΜΗΣ > Δικτυακή Πύλη ΕΡΜΗΣ > ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΗΨΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ
 0 χρήστης(ες) πλοηγούνται στην ομάδα συζήτησης (1 Ανώνυμος)
 0 μέλος(οι):